Transferdagboek 19/06: Vardy wijst aanbieding Arsenal af

Reacties

De transfermarkt gaat op 1 juli open. In de aanloop daarnaartoe blijf je in ons Transferdagboek op de hoogte van alle ontwikkelingen, speculaties en geruchten.

Transferdagboek 19/06: Vardy wijst aanbieding Arsenal af

Arsenal lijkt toch naast Jamie Vardy te grijpen. Dat meldt de BBC. The Gunners waren bereid om dertig miljoen euro te betalen voor de 29-jarige spits, die dat bedrag als ontsnappingsclausule in zijn contract bij Leicester City heeft. Desondanks lijkt Vardy nu te kiezen voor een langer verblijf bij de kampioen van Engeland, waar hij een sterk verbeterd contract kan tekenen. Bij Arsenal lag voor Vardy een driejarige verbintenis klaar met een optie voor een vierde seizoen.

Als we The Sun mogen geloven, probeert Ronald Koeman zijn voormalig Southampton-pupil Morgan Schneiderlin naar Everton te halen. De 26-jarige Franse middenvelder staat nu nog onder contract bij Manchester United, maar het is niet duidelijk of hij daar onder de nieuwe manager José Mourinho een rol van betekenis gaat spelen. Naar verluidt mag Schneiderlin vertrekken bij United als Mourinho erin slaagt om Nemanja Matic los te weken bij Chelsea.

Een opvallende transfer in de maak in de Premier League. De Spaanse krant AS schrijft dat José Mourinho César Azpilicueta graag naar Manchester United wil halen. De twee werkten eerder samen bij Chelsea. Bij die Londense club staat de 26-jarige Spanjaard nog tot medio 2019 onder contract. Manchester United heeft in de strijd om Azpilicueta concurrentie van Paris Saint-Germain en Athletic de Bilbao. De vraagprijs voor de vleugelverdediger zou zo'n zestien miljoen euro bedragen.

Het kan snel gaan met voetballers die zich op het EK in de kijker spelen. Emanuele Giaccherini (31), die in de eerste wedstrijd van Italië tegen België zeer fraai de score opende, staat in de belangstelling van Chelsea. Bij de nationale ploeg speelt de 31-jarige middenvelder onder Antonio Conte, de man die het na het EK voor het zeggen krijgt op Stamford Bridge. Zaakwaarnemer Furio Valcareggi laat tegenover SportItalia doorschemeren dat er interesse is. 'Conte ziet het in hem zitten en spelen voor Chelsea is een droom. Wie hem wil na het EK, hoeft niet veel geld te betalen aan Sunderland.' Die club verhuurde hem het voorbije seizoen aan Bologna, waar de international basisspeler was.

De zaakwaarnemer van Antonio Candreva bevestigde eerder al dat Internazionale interesse heeft in zijn 29-jarige cliënt en volgens Sky Sport Italia heeft Lazio nu ook daadwerkelijk een bod ontvangen. De Romeinen zouden echter niet vrolijk zijn geworden van de aanbieding van zestien miljoen euro, met mogelijk nog twee miljoen euro aan bonussen. Lazio wil 25 miljoen euro voor de buitenspeler.

Edin Dzeko keert mogelijk terug in de Premier League. De Bosnische spits staat in de belangstelling van Sunderland. AS Roma wil volgens Sky Sport Italia maar wat graag van de dertigjarige aanvaller af. De Premier League-club heeft veertien miljoen euro over voor Dzeko. Roma wil graag vier miljoen euro meer. De spits met een verleden bij Manchester City scoorde in de Serie A het voorbije seizoen acht keer in 31 wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.