Transferdagboek 13/06: Feghouli, Robben, Gabigol en Vrsaljko

Reacties

De transfermarkt gaat op 1 juli open. In de aanloop daar naartoe blijf je in ons Transferdagboek op de hoogte van alle ontwikkelingen, speculaties en geruchten.

Transferdagboek 13/06: Feghouli, Robben, Gabigol en Vrsaljko

West Ham United wil zich graag flink versterken op de transfermarkt deze zomer. Allereerst wil de ploeg van de Kroatische trainer Slaven Bilic Soufiane Feghouli (26) transfervrij overnemen van Valencia. De Algerijnse international is volgens L’Équipe dicht bij een akkoord met The Hammers.

Verder geeft Bilic tegenover Sky Sports aan dat hij graag Gökhan Töre en ex-PSV’er Atiba Hutchinson (beiden Besiktas) erbij wil hebben. Töre en Hutchinson werden afgelopen seizoen kampioen van Turkije. Ook is West Ham nog altijd geïnteresseerd in Alexandre Lacazette, de 25-jarige spits die afgelopen seizoen namens Olympique Lyon voor 21 competitiegoals tekende.

Besiktas zou ook zelf druk bezig zijn in de zoektocht naar nieuwe spelers. Volgens Kicker wil de Turkse kampioen Arjen Robben verleiden tot een transfer naar Istanbul, maar de Nederlander zelf heeft al aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een overstap. 'Iedere interesse van een club koester ik, maar op dit moment speelt dat geen rol', zegt hij tegen de Duitse sportkrant.

De Braziliaanse sensatie Gabriel Jesus, ook wel bekend als Gabigol, staat niet alleen in de belangstelling van Barcelona, maar ook Juventus en Internazionale zijn geïnteresseerd in de negentienjarige linksbuiten van Sao Pãolo, meldt La Gazzetta Dello Sport.

Inter zoekt overigens niet alleen versterkingen in het buitenland, maar ook de eigen competitie wordt op de voet gevolgd. Antonio Candreva van Lazio en Sime Vrsaljko van Sassuolo moeten worden overgenomen. Beide spelers zijn momenteel actief op het Europees kampioenschap voor Italië en Kroatië.

Meer uit de roze sportkrant: Kalidou Koulibaly is niet blij met de achthonderdduizend euro die hij per seizoen verdient bij Napoli. Chelsea heeft nog altijd interesse en de Senegalese verdediger lijkt daar ook heen te gaan, aangezien hij daar vijf keer zoveel kan verdienen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.