Terugslag voor Sánchez: midden januari pas terug

Reacties

Alexis Sánchez is nog niet klaar voor zijn rentree na een hamstringblessure. De Arsenal-aanvaller heeft tot begin januari nodig om volledig te herstellen.

Terugslag voor Sánchez: midden januari pas terug

Manager Arsène Wenger vertelde vorige week nog  dat de Chileen wellicht terugkeerde in het duel met Manchester City, maar de Fransman kwam maandagavond na de wedstrijd (2-1 winst) tegen The Citizens met slechts nieuws.  'Ik verwacht hem rond 10 januari terug. Hij zou tegen City eigenlijk al op de bank zitten, maar hij heeft nog een beetje last. Ik wil geen risico's met hem nemen.'

De gok die Wenger eerder met zijn aanvaller nam, pakte verkeerd uit. Na een Champions League-duel met Dinamo Zagreb klaagde Sánchez over spierproblemen, maar vijf dagen later kwam hij toch in actie op bezoek bij Norwich City. In dat duel liep hij een hamstringblessure op, waardoor hij sinds eind november al uit de roulatie is.

Mocht de verwachting van Wenger uitkomen, dan mist Sánchez de wedstrijden tegen Southampton, AFC Bournemouth en Newcastle United. Op 9 januari wacht een FA Cup-ontmoeting met Sunderland, waarna Liverpool vier dagen later de tegenstander is in een competitiewedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.