Vrees Arsenal komt uit: Cazorla maanden uit de roulatie

Reacties

Arsenal-manager Arsène Wenger heeft bevestigd dat hij Santi Cazorla zo'n vier maanden moet missen. De Spanjaard moet een operatie aan zijn knie ondergaan.

Vrees Arsenal komt uit: Cazorla maanden uit de roulatie

Cazorla liep de schade aan zijn kniebanden vorige week op in het duel met Norwich City. De dertigjarige middenvelder kampte overduidelijk met een fysiek probleem, maar speelde de wedstrijd uit omdat Arsenal al drie keer had gewisseld. 'Hij haalde het einde op één been', zei Wenger direct na afloop.

De aan zijn knie geblesseerde technicus voegde een volgend hoofdstuk toe aan het vuistdikke boek over kwetsuren bij The Gunners. Sinds medio oktober vielen al veertien spelers uit bij Arsenal, dat het in de laatste wedstrijd tegen Sunderland (3-1 winst) zonder Alexis Sánchez, Francis Coquelin, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Tomás Rosicky, Danny Welbeck en Cazorla moest doen.

Het aantal opties voor het middenveld is momenteel uiterst beperkt. Tegen het team van Patrick van Aanholt en Jeremain Lens vormden Aaron Ramsey en Mathieu Flamini een controlerend koppel en speelde Mesut Özil in de voor hem gebruikelijke rol als aanvallende middenvelder. Eerder dit seizoen waren Cazorla en Coquelin de vaste gezichten kort achter de begaafde Duitser.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.