Seleção danst, Eto'o troost en Balotelli maakt excuses

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Seleção danst, Eto'o troost en Balotelli maakt excuses

• Dat Braziliaanse voetballers goed kunnen dansen is algemeen bekend, maar ook muziek maken kunnen ze uitstekend bij de Seleção. Hier beelden van de selectie van Brazilië in het vliegtuig op weg naar Belo Horizonte, waar Chili zaterdag (aftrap 18.00 uur) de tegenstander is in de achtste finale.

'Mijn droom is uitgekomen. Ik heb mijn eerste interlanddoelpunt op een WK gemaakt en het was ook goed voor de winst. Ik had het mij niet mooier kunnen voorstellen.'
• Tijdens het duel met Nigeria bepaalde Marcos Rojo namens Argentinië de eindstand op 3-2 en de verdediger is dolgelukkig.

• Het nationale elftal van Italië is donderdagochtend geland in Milaan, nadat het dinsdag werd uitgeschakeld op het WK. Tijdens de vlucht naar huis zou Mario Balotelli zijn excuses hebben aangeboden aan Cesare Prandelli, die na de beslissende nederlaag tegen Urguay (0-1) zijn functie als bondscoach neerlegde. Maar wat er exact besproken is, wist de journalist die meereisde niet.

• Op weg naar het vliegveld troostte Samuel Eto'o een jonge fan van Kameroen, dat in Groep A als laatste eindigde achter Brazilië, Mexico en Kroatië. Eto'o liet zich echter van zijn goede kant zien door even tijd te nemen voor het kleine supportertje.

• Dat is even schrikken! Ype Smid, voorzitter van SC Cambuur, reisde donderdagochtend af naar Ameland, waar de selectie van zijn club op trainingskamp is. Een rustige overtocht was het allerminst, want de Waddenzee werd vandaag geteisterd door windhozen van soms wel honderden meters hoog, zo blijkt ook uit deze tweet.

Hulk Hogan, de inmiddels gepensioneerde showworstelaar, is een fanatiek supporter van Team USA, dat het om 18.00 uur vanavond opneemt tegen Duitsland. Dat blijkt wel uit bovenstaand motivatiefilmpje!

• Een ludieke actie van Jürgen Klinsmann, bondscoach van de Verenigde Staten. Hij bereidde een briefje voor waarmee Amerikaanse voetballiefhebbers vrij konden vragen bij hun baas, zodat zij de gelegenheid hadden het allesbeslissende duel met Duitsland te bekijken. Die wedstrijd begon donderdag om 18.00 uur Nederlandse tijd. In de Verenigde Staten was de werkdag op dat moment in volle gang, omdat het daar enkele uren vroeger is dan hier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.