Real Madrid stapt naar civiele rechter na besluit TAD

Reacties

Real Madrid legt zich niet zomaar neer bij het besluit van het Spaans Sporttribunaal TAD om het beroep wegens uitsluiting uit het Copa del Rey-toernooi af te wijzen. De Koninklijke kondigt in een officieel statement aan naar de civiele rechter te stappen om alsnog de return in de zestiende finale tegen Cadiz af te mogen werken.

Real Madrid stapt naar civiele rechter na besluit TAD

De Spaanse bond (RFEF) besloot om Real uit te sluiten, omdat Denis Cheryshev een helft meespeelde en scoorde in het gewonnen heenduel (1-3) met de club uit de Segunda División B. De Russische vleugelspits, die halverwege al naar de kant werd gehaald door trainer Rafael Benítez, was niet speelgerechtigd wegens een schorsing die hij had overgehouden aan zijn verhuurperiode van vorig seizoen bij Villarreal. De Madrileense staf was daar echter niet van op de hoogte.

Real vocht de uitsluiting uit het Spaanse bekertoernooi daarom aan, maar zag ook het hoger beroep bij het TAD op niets uitlopen. De huidige nummer drie van de Primera División gaat via de burgerrechter nu alsnog proberen zijn gelijk te halen, terwijl ook andere opties worden bestudeerd. De rechter zou kunnen besluiten het toernooi, dat volgende week verdergaat, stil te leggen totdat de zaak defintief is afgehandeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.