Real respecteert besluit TAD, fans krijgen geld terug

Reacties

Real Madrid respecteert het besluit van het Spaanse arbitragehof CAS om het beroep tegen uitsluiting in het toernooi om de Copa del Rey af te wijzen. Onduidelijk is of de zaak daarmee definitief is gesloten.

Real respecteert besluit TAD, fans krijgen geld terug

De Madrilenen werden uit het toernooi gezet vanwege het opstellen van de niet speelgerechtigde Denis Cheryshev. Real ging tot twee keer toe in beroep tegen de beslissing van de Spaanse voetbalbond. Laatstgenoemde instantie wees de eerste aanklacht van de hand en ook de stap naar het arbitragehof TAD bleef tevergeefs.

Trainer Rafa Benítez liet Cheryshev in het uitduel met Cádiz spelen, maar de maken van het eerste doelpunt had nog een schorsing openstaan uit zijn tijd bij Villarreal. De return van komende woensdag kan daarom niet doorgaan op de geplande datum. De fans die een kaartje hadden gekocht krijgen hun geld terug van De Koninklijke.

Real kan eventueel nog in beroep bij de civiele rechter, maar het is onduidelijk of de club dat doet. Voor Benítez is het niet voor het eerst dat Benítez op deze manier een bekeravontuur zou zien eindigen. In 2001 werd Valencia onder zijn hoede ook al uitgesloten vanwege het opstellen van een niet-speelgerechtigde voetballer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.