Pérez: 'Real zal tegen elke straf in beroep gaan'

Reacties

Real Madrid gaat desnoods tot de hoogste instanties door om een straf aan te vechten vanwege het ongeoorloofd inzetten van Denis Cheryshev.

Pérez: 'Real zal tegen elke straf in beroep gaan'

In de ogen van voorzitter Florentino Pérez kan Real Madrid niets verweten worden voor het opstellen van Cheryshev in het bekerduel met Cádiz. De Koninklijke kon er geen weet van hebben dat de Rus aan zijn tijdelijke verblijf bij Villarreal een schorsing had overgehouden. 'En als we het niet wisten, dan kan er ook geen straf komen.'

'We hebben alle situaties van alle spelers in de wedstrijdselectie gecheckt', vertelde Pérez tijdens een ingelaste persconferentie. Noch de club noch de speler was door de bond op de hoogte gebracht van de schorsing, zoals dat wel is voorgeschreven in de reglementen.

'We hebben niets van de bond ontvangen, geen brief, niets', aldus Pérez, die vanwege de sterke zaak die Real in zijn ogen heeft met geen enkele straf zal instemmen. 'We gaan in beroep, en daarna naar het arbitragehof.'

Ter ondersteuning van het betoog van de clubpresident liet Real Madrid op de eigen website ook Cheryshev aan het woord. 'Ik heb niet van Villarreal gehoord dat ik niet inzetbaar was in de strijd om de Copa del Rey', aldus de Rus, die woensdag met zijn optreden tegen Cádiz voor zoveel ophef heeft gezorgd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.