Huntelaar verbindt zich tot 2017 aan Schalke 04

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn toekomst verbonden aan Schalke 04. De spits heeft zijn contract bij Die Königsblauen verlengd tot 2017.

Huntelaar verbindt zich tot 2017 aan Schalke 04

Zijn oude verbintenis met Schalke liep tot het einde van dit seizoen, daar hebben club en speler nu dus twee jaar aan vastgeplakt, met een optie voor nog een jaar. Schalke maakte dat zaterdag bekend, luttele minuten voor de aftrap van het duel met het Hamburger SV van Rafael van der Vaart. De middenvelder is overigens geschorst.

Huntelaar (31) speelt sinds 2010 voor de Duitsers, hij kwam in augustus van dat jaar over van AC Milan. Daarvoor speelde KJH voor PSV, AGOVV, SC Heerenveen, Ajax en Real Madrid. Bij Schalke is hij in 160 officiële wedstijden tot liefst 101 doelpunten gekomen. Met het ondertekenen van zijn nieuwe contract maakt Huntelaar een einde aan maandenlange speculaties rondom zijn persoon.

De club maakte er al lange tijd geen geheim van graag door te willen met The Hunter, die evenwel wilde afwachten welk toekomstperspectief de club hem kon bieden. Begin deze maand werd bekend dat beide partijen nog vóór de kerstdagen weer om de tafel zouden gaan zitten, die gesprekken zijn dus naar ieders tevredenheid verlopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.