Huntelaar praat voor Kerst weer met Schalke 04

Reacties

Met zijn hattrick heeft Klaas-Jan Huntelaar zijn reputatie van goalgetter weer waargemaakt. Schalke 04 hoopt voor Kerst de Oranje-international te kunnen overtuigen.

Huntelaar praat voor Kerst weer met Schalke 04

Huntelaar, die zaterdag tegen FSV Mainz 05 (4-1 winst) drie keer scoorde, heeft in Gelsenkirchen een in 2015 aflopend contract. Schalke 04 wil de spits bewegen te verlengen, ook om te voorkomen dat hij komende zomer gratis bij Die Königsblauen vertrekt.

'We zouden graag zien dat hij zijn loopbaan bij Schalke 04 afsluit', gaat technisch manager Horst Heldt zelfs verder. 'We zijn ook in gesprek. We hebben van beide kanten gesignaleerd dat we kunnen voorstellen dat het contract wordt verlengd.'

'We hebben afgesproken voor Kerst elkaar een tweede keer te ontmoeten', vervolgde Heldt in Sportbild. 'Dan zullen we ook in de details gaan. Wij willen absoluut verlengen, maar duidelijk is nog niets.'

Voor de 31-jarige Huntelaar is ook belangrijk welk toekomstperspectief Schalke 04 hem kan bieden voor hij besluit of hij zich langer wil committeren aan de Duitse club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.