Huntelaar heeft door hattrick Sand in het vizier

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar kan de komende weken door zijn drie goals van zaterdag tegen FSV Mainz 05 progressie gaan boeken op de topschutterslijst aller tijden van Schalke 04. De Oranje-international is blij met de 4-1 thuiszege, die de club uit Gelsenkirchen naar de zesde plek hielp.

Huntelaar heeft door hattrick Sand in het vizier

Huntelaar heeft niet alleen Ebbe Sand en Ernst Poertgen in het vizier door de 101 goals die hij in 157 wedstrijden maakte, maar vierde dus ook een jubileumgoal. Zijn tweede doelpunt betekende zaterdag zijn honderdste treffer.

Op de clubwebsite vertelt Huntelaar niet alleen blij te zijn met zijn goals. 'Dit was een heel goede wedstrijd van ons. We hebben echt een goede teamprestatie neergezet. Het Champions League-duel met Chelsea (dinsdag, 0-5, red.) was zwaar, maar gelukkig hebben we alles goed doorstaan. Hopelijk hebben we nu de weg omhoog ingezet', aldus de spits, die met Schalke de zesde plek bezet op dertien punten van het ongenaakbare Bayern München.

Behalve de koploper zijn de andere ploegen uit de kopgroep wél in beeld. Zo heeft nummer twee VfL Wolfsburg maar drie punten meer, met nog wel een duel tegoed. Op Twitter toonde Huntelaar zich verheugd met zijn honderdste goal en de zege van Schalke.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.