Huntelaar na 'Doppelpack' op honderd treffers voor Schalke

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar heeft met zijn eerste twee treffers tegen FSV Mainz 05 zijn doelpuntentotaal voor Schalke 04 op honderd gebracht. Daar had de Nederlandse spits slechts 157 wedstrijden voor nodig.

Huntelaar na 'Doppelpack' op honderd treffers voor Schalke

Huntelaar maakte medio 2010 de overstap van AC Milan naar Schalke. Voor de club uit Gelsenkirchen begon hij direct te scoren. In zijn eerste seizoen kwam hij tot dertien doelpunten in 35 wedstrijden. In zijn tweede jaar bij Schalke kwam Huntelaar pas echt los. De afmaker maakte in het seizoen 2011/12 maar liefst 48 doelpunten in 47 duels.

De daaropvolgende seizoenen werd Huntelaar geplaagd door blessures, maar als de 31-jarige spits speelde, dan was hij vaak een garantie voor doelpunten. Ook dit seizoen heeft hij de smaak weer te pakken. Met zijn Doppelpack tegen Mainz brengt hij zijn competitietotaal op zes, in twaalf wedstrijden. Ook in de Champions League was hij al drie keer trefzeker.

Overigens maakte Huntelaar later in de wedstrijd ook nog zijn derde goal. Het derde doelpunt is niet meegenomen in bovenstaande graphic. Lees hier het wedstrijdverslag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.