Huntelaar: 'Ik wil nu tegen Barcelona spelen'

Reacties

Geduld bewaren en toeslaan zodra de mogelijkheid zich voordoet. Dat was volgens Schalke 04-aanvaller Klaas-Jan Huntelaar het plan in de laatste groepswedstrijd van de Champions League, op bezoek bij NK Maribor (0-1).

Huntelaar: 'Ik wil nu tegen Barcelona spelen'

'Ik denk dat we de eerste helft goed hebben verdedigd en Maribor het spel hebben laten maken', aldus Huntelaar op de website van de UEFA. 'We wilden dat zij gingen aanvallen om ruimte voor onszelf te creëren.'

'En uiteindelijk hebben we met 1-0 gewonnen, genoeg om door te gaan. Al had het net zo goed 2-0 of 3-0 kunnen worden. Maar het belangrijkste is dat we door zijn, een knappe prestatie van de ploeg.'

Schalke was ook afhankelijk van Chelsea, dat net als de Duitsers ook na de winterstop nog actief is in de Champions League. De Londenaren wonnen op Stamford Bridge met 3-1 van Sporting Lissabon, waardoor de topclub uit Portugal het kind van de rekening werd en verdergaat in de Europa League.

Barcelona
Tegenover Sky Sports liet Oranje-international Huntelaar alvast weten tegen welke club hij in de volgende ronde zou willen uikomen. 'Ik wil nu tegen Barcelona spelen', aldus de aanvaller van Schalke.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.