'Niet einde van de wereld als we volgende ronde niet halen'

Reacties

Roberto Di Matteo wil zich graag plaatsen bij de laatste zestien van de Champions League, maar wanneer dit niet lukt is er volgens de trainer van Schalke 04 geen man overboord.

'Niet einde van de wereld als we volgende ronde niet halen'

'Als we de volgende ronde van de Champions League niet halen is dat niet het einde van de wereld. We zijn een ploeg in opbouw', aldus Di Matteo tijdens de persconferentie in aanloop naar het laatste groepsduel met NK Maribor.

'Voor de ontwikkeling van deze ploeg is de volgende ronde natuurlijk fantastisch', vulde de Italiaanse oefenmeester aan. De Duitsers moeten op bezoek bij NK Maribor drie punten pakken om eventueel door te stoten naar de knock-outfase van het kampioenenbal. Daarin is de club uit Gelsenkirchen wel afhankelijk van nummer twee Sporting Lissabon, dat op bezoek gaat bij groepswinnaar Chelsea.

Favoriet
Voor NK Maribor is de inzet duidelijk: de derde plaats en dus Europa League-voetbal. In dat geval is winst op Schalke 04 noodzakelijk. Een zware opgave volgens trainer Ante Simundza. 'Schalke is duidelijk favoriet. Maar wij zullen toeslaan wanneer wij kansen krijgen', verzekerde Simundza. 'Het gaat een spectaculaire wedstrijd worden. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.