Hulk schiet opnieuw uit zijn slof, fraaie pass Cristaldo

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hulk schiet opnieuw uit zijn slof, fraaie pass Cristaldo

• Vorige week schoot Hulk tijdens de training van Zenit Sint-Petersburg al een bal compleet met doelman erbij door het net, maar ook deze week laat de Braziliaan zich zien...

• Met deze bal wordt er komend seizoen gespeeld in de Serie A en de Premier League. Wat vinden jullie van deze kleurrijke combinatie?

• Dat is best lastig voetballen zo... Het Roemeense dorpje Tonciu heeft een heel opvallend voetbalveld. De gemeente liet een speelveld aanleggen, maar de grote boom moest blijven staan...

Jonathan Cristaldo geeft in de derby tegen São Paulo een fraaie pass. De 26-jarige Argentijn van Palmeiras struikelt wat lullig, maar lost het zeer fraai op.

'Ik wil Eden laten zien wie de beste Hazard is.'
• Als het aan Thorgan Hazard ligt, neemt hij het komend seizoen in de groepsfase van de Champions League op tegen het Chelsea van broer Eden. 'Op die manier kunnen de mensen eindelijk zien wie de beste is', aldus de aanvallende middenvelder van Borussia Mönchengladbach met een knipoog. (Bild)

Sergey Levitskiy was door het dolle heen nadat hij namens Slutsksakhar Slutsk de 4-0 voor zijn rekening nam tegen FC Neman. De Wit-Russische middenvelder rende weg van zijn ploeggenoten richting de tribune, waar hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg.

• Over doelpunten vieren gesproken....

• De Chileen Gonzalo Jara slaat opnieuw toe. De verdediger van FSV Mainz 05 stak eerder tijdens het kwartfinaleduel van het toernooi om de Copa América met Uruguay al zijn vinger tussen de billen van Edinson Cavani...

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.