Dubbel gevoel Kuipers, brancard(mis)dragers

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dubbel gevoel Kuipers, brancard(mis)dragers

'Ik liep zeker niet te juichen. Het is bijzonder jammer dat Nederland er niet bij is, zowel sportief als economisch.'
• Voor Björn Kuipers heeft de uitschakeling van Nederland voor het EK twee kanten. De Oranje-fan en de supermarkteigenaar Kuipers balen, maar de scheidsrechter Kuipers ziet kansen voor het uitkomen van een droom. Want dit keer kan het Nederlands elftal hem niet dwarsbomen op weg naar een finale van een eindtoernooi (NOS).

• Ze hebben eigenlijk maar één taak en dat is een geblesseerde speler naar de kant helpen als die dat niet meer op eigen kracht kan. Maar bij de wedstrijd in de Griekse tweede divisie tussen AEL Larissa en Ergotelis hadden de brancarddragers meer weg van supporters van de andere partij. Want zo ga je niet echt om met een geblesseerde speler, als Leonardo Koutris zaterdag.

'Het is een marathon van 38 kilometer en we zitten pas bij kilometer acht. Dus iemand die zegt dat hij al heeft gewonnen is gek.'
• Napoli-trainer Maurizio Sarri probeert na de 2-1 zege op koploper Fiorentina de euforie te temperen. Er zijn immers nog dertig speelrondes te gaan, wil hij maar zeggen.

'Ik had tijdens de wedstrijd wel gemerkt dat iets tegen mijn arm kwam, maar het ging allemaal heel snel'
Leon Andreasen geeft na afloop van het duel met 1. FC Köln na het zien van de beelden toe dat hij met zijn arm scoorde voor Hannover 96. Tijdens de wedstrijd in Keulen kon Peter Stöger er met zijn pet niet bij. En dus liep de trainer van 1. FC Köln naar de assistent aan de zijlijn en bood hem zijn bril aan.

Alles onder het mom: 'Iedereen in het uitverkochte stadion heeft het gezien, alleen jullie niet…' Veel hielp het allemaal niet. De goal werd goedgekeurd en was ook nog eens de enige.

• 'Als een granaat', horen we de Servische equivalent van Evert ten Napel al schreeuwen, dit  keer als een passend commentaar bij de goal van Marko Grujic van Rode Ster Belgrado tegen FK Rad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.