De Wet van Boksbal, voetbalpool met Alderweireld

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Wet van Boksbal, voetbalpool met Alderweireld

'Ken je de Wet van Boksbal? Als je teleurgesteld om je heen gaat slaan, krijg je zelf de hardste klappen.'
John Heitinga wacht nog altijd op zijn eerste officiële speelminuten van het seizoen bij Ajax 1, maar klagen doet hij niet. Sterker nog: hij werkt hard om fit te zijn wanneer de ploeg hem nodig heeft, zo meldt hij.

'Ik was 36 en wist dat ik geen heel seizoen zou kunnen spelen. John is nog maar 31.'
• De rol die Heitinga momenteel bij Ajax vervult, wordt vaak vergeleken met die van André Ooijer in zijn tijd bij de Amsterdammers (de Ooijer-rol). De ex-voetballer zelf snapt die vergelijking wel, maar ziet ook een grote tegenstelling. Heitinga is namelijk veel jonger dan hij zelf was en zou nog veel meer kunnen spelen. (Telegraaf)

'Ik val soms bijna in slaap tijdens de laatste vijf wedstrijden van Ajax.'
• Het spel van Ajax is verre van sprankelend. John Rep uitte in het Algemeen Dagblad daarom zijn ongenoegen over de manier waarop de ploeg van trainer Frank de Boer voetbalt. Zo liet de ex-aanvaller van de Amsterdammers weten moeite te hebben om zijn ogen open te houden wanneer hij naar Ajax kijkt.

• Op het videokanaal van Tottenham Hotspur zijn ze van start gegaan met een nieuw onderdeel: voetbalpool. Ex-Ajacied Toby Alderweireld mag het spits afbijten en dat ging hem niet bijster goed af...

Deze jongens geven het goede voorbeeld aan de Belg...

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.