Mourinho loopt boos weg, Dumoulin inspireert MVV

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mourinho loopt boos weg, Dumoulin inspireert MVV

• De start van dit seizoen verloopt bijzonder teleurstellend voor regerend landskampioen Chelsea. Dus was manager José Mourinho niet blij toen hem voor het uitduel met Everton gevraagd werd naar John Stones, die ondanks verschillende miljoenenboden niet naar Stamford Bridge kwam.

'Dit interview duurt me te lang', reageerde de Portugees afgemeten, waarna hij boos wegbeende.

'Ondanks alles ga ik mijn Oranje-shirt gewoon inlijsten.'
• Vanwege de 3-0 nederlaag hield Oranje-debutant Jairo Riedewald een vieze nasmaak over aan de wedstrijd tegen Turkije. Toch koestert de Ajacied zijn eerste Oranje-tricot. (AD)

• MVV Maastricht volgt de prestaties van Tom Dumoulin in de Vuelta op de voet. De Maastrichtenaar draagt - tot verbazing van vriend en vijand - de leiderstrui in de Spaanse rittenkoers. 'Wij gebruiken hem als inspiratiebron', probeert MVV-voorzitter Bert Kersten een parallel te trekken met zijn club. 'Hij heeft laten zien dat alles mogelijk is, ook al ben je geen favoriet. Dat kunnen wij goed gebruiken als voorbereiding op de thuiswedstrijd van morgen tegen titelkandidaat NAC Breda.' (De Telegraaf)

'Voor sommigen is 2,5 ton per week op hun bankrekening goed als ze bij Man City of Chelsea de helft van de tijd op de bank zitten.'
• Jong Ajax-trainer Jaap Stam verbaast zich over de mentaliteit van de profspelers van tegenwoordig. De ex-topverdediger kan zich niet voorstellen dat hij in zijn eigen carrière voor het geld had gekozen. 'Bij een andere club spelen ze elke week, maar verdienen ze de helft. Dat is een lastige keuze, kennelijk.' (De Telegraaf)

• Voor Joël Drommel wordt het een bijzondere dag. De achttienjarige doelman van FC Twente debuteert vanavond namelijk in het thuisduel met Ajax (aftrap 19.45 uur) in het elftal van interim-trainer René Hake. Ajax-coach Frank de Boer is niet te beroerd om Drommel nog wat extra onder druk te zetten. 'Het is een heel nieuwe ervaring voor hem. Ook nog tegen Ajax, dus er zal wel wat spanning op staan. Dat lijkt mij tenminste. Ik zou het wel hebben.' (De Telegraaf)

• Wat een doelpunt! De Ier Ciaran Kilduff scoort in onderstaand filmpje via een schitterende hakbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.