Inter zonder Miranda, maar met vier debutanten tegen Milan

Reacties

Internazionale heeft in de aanloop naar de derby tegen AC Milan van zondag een flinke tegenslag gekregen. Miranda ontbreekt namelijk vanwege een knieblessure.

Inter zonder Miranda, maar met vier debutanten tegen Milan

De centrumverdediger liep de blessure op in dienst van het Braziliaanse elftal. Inter hoopte hem nog klaar te stomen voor de clash met Milan, maar dat blijkt niet haalbaar. Miranda staat minimaal tien dagen aan de kant. De 31-jarige Braziliaan was een van Inters grootste aanwinsten van de afgelopen zomer. Hij kwam over van Atlético Madrid.

Mauro Icardi, die vlak voor de interlandperiode geblesseerd raakte, is zondagavond 20.45 uur wel inzetbaar. Alex Telles, Felipe Melo, Ivan Perisic en Adem Ljajic kunnen stuk voor stuk debuteren voor Inter, dat hen vlak voor het sluiten van de transfermarkt inlijfde.

Mario Balotelli kan aan Milan-zijde zijn eerste minuten maken sinds zijn komst vorige maand. Pikant uiteraard, aangezien Super Mario werd opgeleid door Inter. Milan-trainer Sinisa Mihajlovic kan niet beschikken over Luca Antonelli, Jerémy Ménez, Mbaye Niang en Philippe Mexès.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.