Herrera dankt Van Gaal voor tips, Bazoer bijt op vuist

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Herrera dankt Van Gaal voor tips, Bazoer bijt op vuist

• In het duel met FC Twente (2-2) zorgde Ajax-middenvelder Riechedly Bazoer voor een opmerkelijk moment door op zijn vuist te bijten na een provocatie van opponent Jerson Cabral. 'Zo uit ik mijn frustratie', legde hij uit bij Ajax TV.

'Lars Veldwijk is vader geworden en scoort gelijk drie keer. Ik heb net tegen de jongens gezegd: ga vroeg naar huis en zorg dat je vader wordt.'
• Na de hattrick van Lars Veldwijk namens PEC Zwolle tegen Excelsior heeft trainer Ron Jans zijn spelers een opmerkelijk advies gegeven, zo vertelde Jans aan de NOS. Ook bij FOX Sports deed hij van zich spreken door te stellen dat hij met een FC Groningen-sjaal naar het Europa League-duel met Olympique Marseille gaat. Een terugkeer als coach naar de Euroborg ziet Jans overigens niet zitten.

• FC Twente heeft vorig seizoen gepraat met Gertjan Verbeek over een functie als technisch manager. Dat onthulde de VfL Bochum-trainer bij FOX Sports. 'Ik heb een gesprek gehad met voorzitter Aldo van der Laan, waarin ik gezegd heb dat ik mijn contract ging verlengen bij Bochum, omdat ik het liefst op het veld sta.' Uiteindelijk viel de keus van Twente op Ted van Leeuwen. Verbeek bleef dus bij Bochum en staat nu bovenaan in de Tweede Bundesliga. Het kan verkeren.

• Een wedstrijd afgelasten vanwege hevige regenval? In Brazilië willen ze daar niets van weten en dus werd het duel tussen Oeste en Boa Esporte afgewerkt op een kletsnat veld. Dat leverde de onderstaande beelden op.

'Ik had nooit eerder een penalty genomen, maar manager Louis van Gaal heeft me vertrouwen gegeven. Hij vertelde dat ik de kwaliteit had om strafschoppen te nemen en sindsdien heb ik iedere week geoefend.'
• Vanaf de strafschopstip maakte Ander Herrera zaterdag de 2-0 voor Manchester United in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Liverpool. De Spanjaard gunt de bal overigens gewoon weer aan Wayne Rooney als die op het veld staat. 'Rooney was geblesseerd en dan ben ik als tweede keus aan de beurt. Als hij weer terug is, dan neem ik de strafschoppen niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.