Gerrard schrok van komst Balotelli, 'Wij van WC-Pato'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gerrard schrok van komst Balotelli, 'Wij van WC-Pato'

'Manager Brendan Rodgers kwam naar me toe en vertelde me dat hij een gokje moest wagen op de transfermarkt. Hij liet een stilte vallen en zei: "Dat gokje is Mario Balotelli". Mijn eerste reactie was gelijk: Uh-oh.'
Liverpool-legende Steven Gerrard is uitgesproken in zijn pas uitgekomen biografie My Story. De Engelse media citeren gretig uit het boek, waarin de huidige speler van LA Galaxy onder meer de grootste miskopen van The Reds bespreekt. Mario Balotelli is er daar volgens de middenvelder eentje van. 'Hij is erg getalenteerd en heeft de potentie om een wereldster te zijn, maar dat zal hij nooit worden vanwege zijn mentaliteit en de mensen om hem heen.'

'Ik zie niemand die beter is dan ik. Ik kan als een valse nummer negen spelen, of als rechts- of linksbuiten, maar de beslissing is aan bondscoach Dunga. Ik ben er klaar voor om weer geselecteerd te worden.'
Alexandre Pato maakt al zo'n twee jaar geen deel meer uit van de Braziliaanse selectie, maar toch ziet de 26-jarige speler van São Paulo geen betere aanvaller dan hij. Typisch een gevalletje 'Wij van WC-eend'. En dat is in het geval van Pato niet zo heel gek. (TV Bandeirantes)

Cristiano Ronaldo was afgelopen weekend weer eens ouderwets onnavolgbaar. De Portugese wereldster ging als een sloopkogel door de defensie van Espanyol en velde de ploeg uit Barcelona met liefst vijf treffers. Reden genoeg voor zijn bloedeigen moeder om met een Dubsmash-filmpje een ode te brengen aan haar eigen trots.

• PSV neemt het dinsdagavond om 20.45 uur op tegen Manchester United. De Eindhovenaren keren na zeven jaar afwezigheid terug op het hoofdtoernooi van het miljoenenbal met een schitterend affiche. Algemeen directeur Toon Gerbrands kijkt al verlekkerend vooruit.

'De druk wordt hoger in Liverpool, de fans staan op de barricade, maar de clubleiding blijft achter de trainer staan. Toch is de vraag: komt Jürgen Klopp dit seizoen al?'
Dietmar Hamann maakt zich hard voor een baan voor Jürgen Klopp. De oud-speler van Liverpool ziet zijn landgenoot als een uitstekende vervanger van Brendan Rodgers, die afgelopen weekend verder onder druk is komen te staan na de 3-1 nederlaag tegen Manchester United. De op dit moment werkloze ex-hoofdcoach van Borussia Dortmund wordt echter ook in verband gebracht met Bayern München. (Sky)

'Ze hebben al twee keer gefaald in de Champions League. Ik weet niet of trainers als Louis van Gaal of Jupp Heynckes er nog gezeten hadden als dat hen was overkomen. Als Guardiola succesvol wil eindigen, moet hij dit seizoen de Champions League winnen.'
• Het contract van trainer Pep Guardiola loopt komende zomer af bij Bayern München. Volgens dezelfde Hamann die Klopp eerder aanbeval bij Liverpool, zou het ook niet gek zijn als Klopp in Beieren trainer wordt. Want FC Hollywood is volgens de 57-voudig Duits international wel toe aan een nieuwe leider.

• Velen zullen hem misschien uit het oog zijn verloren, maar ex-Juventus-aanvaller Sebastian Giovinco komt tegenwoordig uit voor Toronto. De kleine Italiaan vermaakte het Canadese publiek afgelopen weekend in het duel met New England Revolution met een fraaie solo. Het kunststukje leverde in punten gerekend weinig op, want Toronto verloor de wedstrijd met 3-1.

• Flamengo-speler Paulinho tekende tegen Chapecoense (3-1 winst Flamengo) voor een heerlijke openingstreffer. Een volley zoals een volley hoort te zijn.

• In Nederland deden Alfred Schreuder, Phillip Cocu en Paul Bosvelt het al eens eerder. Het afgelopen weekend etaleerde Pogon Szczecin-verdediger Jaroslaw Fojut in Polen zijn uitstekende traptechniek door de doelman van Piast Gliwice vanaf de middenlijn te verschalken. Vergeet al deze moeilijke namen, het gaat hierbij uiteraard om het filmpje!

• Een aardige wedstrijd in de Braziliaanse tweede divisie, die om een of andere reden door móést gaan. Het arbitrale trio vond het veld uitstekend bespeelbaar voor een duel tussen Oeste en Boa Esporte en dat had dit waterpologevecht met voeten tot gevolg. Oeste bleek uiteindelijk de ploeg met de beste zeebenen, want die club ging ervandoor met de 2-1 overwinning.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.