Iene-miene-mutte met Hummels, United wilde Neymar

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Iene-miene-mutte met Hummels, United wilde Neymar

'United heeft een bod gedaan en we hebben gepraat, maar het werd uiteindelijk niet concreet genoeg.'
• Afgelopen zomer ging het gerucht dat Manchester United zich wilde versterken met Barcelona-aanvaller Neymar. En dat verhaal bleek niet uit de lucht gegrepen. De Braziliaan liet in gesprek met ESPN namelijk weten dat de Engelse grootmacht aan hem trok. Ook Alexandre Pato claimt een aanbieding te hebben gehad van de club van Louis van Gaal.

'Ik voel me niet beledigd. Ik heb het geluk gehad deel uit te mogen maken ven de selectie van de grootste manager aller tijden.'
• Sir Alex Ferguson noemde deze week een rijtje van vier spelers van absolute wereldklasse op met wie hij samen heeft gewerkt: Paul Scholes, Eric Cantona, Ryan Giggs en Cristiano Ronaldo. David Beckham ontbrak in dat kwartet. Maar de voormalige international van Engeland ligt daar niet wakker van. Integendeel! (BBC)

'Ik heb iene-miene-mutte gespeeld om te bepalen welke fan mijn shirt mocht hebben.'
• Als sterkhouder van Borussia Dortmund zijn er veel fans die na de wedstrijd je shirt willen hebben. Ook Mats Hummels is daar achter gekomen. Hij vond wel een hele bijzondere oplossing voor het probleem na afloop van het duel met 1899 Hoffenheim (1-1).

'Real Madrid vroeg me oorlog te maken bij Liverpool, zodat ze me voor een zacht prijsje konden overnemen.'
• Steven Gerrard stond enkele seizoenen geleden in de belangstelling van Spaanse grootmacht Real Madrid. De Koninklijken, toen nog onder leiding van José Mourinho, waren echter niet bereid de hoofdprijs te betalen voor de Engelse middenvelder en deden er alles aan om de prijs wat te drukken. Dat liet Gerrard weten in gesprek metBT Sport. Hij weigerde echter mee te werken.

• Alle media melden donderdagavond dat er in de derde ronde van het toernooi om de KNVB-beker een klassieker gepland staat, omdat Feyenoord en Ajax het tegen elkaar opnemen. Maar volgens twitteraccount van Telstar hebben zij het allemaal mis.

'Dat Karsdorp bij de voorselectie van het Nederlands elftal zit, is niet meer dan logisch.'
• De voorselectie voor Oranje werd vrijdag bekendgemaakt en Rick Karsdorp is, evenals Anwar El Ghazi, voor de eerste keer uitverkozen door bondscoach Danny Blind. Feyenoord-aanvoerder Dirk Kuyt staat er niet van te kijken dat de rechtsback van de Rotterdammers in het voorlopige keurkorps van Blind is opgenomen. (RTV Rijnmond)

'Feyenoord? Dat wist ik niet eens!'
• Ajax en Feyenoord werden donderdag aan elkaar gekoppeld voor de derde ronde in het toernooi om de KNVB-beker. Heel voetballiefhebbend Nederland sprak erover, maar één iemand was het ontgaan. Ajax-aanvaller Viktor Fischer had geen idee dat zijn club aan de aartsrivaal was gekoppeld. (AT5)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.