Dunga woedend op Romario, Lewandowski in vormcrisis

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dunga woedend op Romario, Lewandowski in vormcrisis

'Terence is een groot talent. Ik praat veel met hem, ook buiten het voetbal. Terence heeft een eigen gym thuis, hij is er echt mee bezig. Ik hoop dat hij een heel mooie carrière krijgt en dat ik hem daarbij kan helpen.'
• Linksbuiten Eljero Elia is lyrisch over ploeggenoot Terence Kongolo, met wie hij de linkerflank bij Feyenoord bestrijkt. (FOX Sports)

• U dacht dat geen enkele keeper dit seizoen zo mooi zou scoren als ADO Den Haag-goalie Martin Hansen tegen PSV?  Oordeel nog een keer na het zien van bovenstaande omhaal van Worchester City-doelman Ricky Drury tegen Holbeach United.

'Lewandowski zit in een crisis. Hij heeft maar twee keer gescoord tegen Mainz.'
Bayern München-directeur Matthias Sammer refereert na de dubbelslag van Robert Lewandowski tegen FSV Mainz 05 (0-3) nog even aan de vijf treffers die hij eerder deze week maakte tegen VfL Wolfsburg (5-1).

'Ik ben er zeker van dat Manchester City in de toekomst de Champions League gaat winnen.'
• Manager Manuel Pellegrini gelooft niet dat de matige prestaties van zijn elftal in het miljoenenbal te maken hebben met het feit dat City nooit eerder succesvol was op het hoogste Europese toneel. 'Het is goed als club je historie te koesteren, maar je wint geen prijzen vanwege je historie.' (Manchester Evening News)

• Lujan-speler Mariano Gorosito vierde een doelpunt op bijzondere wijze. Hij stapte na een goal tegen Argentino Merlo (4-0) namelijk in een ambulance en ontving daarvoor een gele kaart. Het incident is in bovenstaand filmpje te zien vanaf 5.05.

'Kunstgras is voor koeien zonder tanden.'
• NEC-trainer Ernest Faber laat er geen misverstand over bestaan wat zijn mening is over kunstgras. (FOX Sports)

• De koppenmaker van NAC Breda was vandaag in een creatieve bui. Met twee doelpunten was Sjoerd Ars beslissend in het uitduel met Fortuna Sittard (1-2) en dat leverde de bovenstaande titel op.

'Romário zegt dat hij mijn vriend is, maar dat is hij nooit geweest. Hij moet maar met bewijzen komen over mij en Gilmar Rinaldi en anders gaan wij overwegen gerechtelijke stappen tegen hem te ondernemen.'
Dunga is woedend op Romário. De Braziliaanse keuzeheer was onlangs door de voormalige PSV'er bekritiseerd vanwege zijn selectiebeleid. ‘Dat wordt bepaald door zaakwaarnemers. Rinaldi, de voorzitter van de bond, was vroeger zelf zaakwaarnemer’, aldus de oud-spits van de Seleçao. Dunga was niet gediend van die uitspraken en overweegt nu dus Romário voor de rechter te slepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.