Billen van Yolanthe, model Podolski en oude technicus

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Billen van Yolanthe, model Podolski en oude technicus

Yolanthe steunt Oranje ook deze zomer weer! De vrouw van Wesley Sneijder is het gezicht van Sloggi, dat speciaal voor het aankomend WK in Brazilië een 'good luck' hipsters heeft ontworpen.

• Laat je niet misleiden door de buitenkant. Dat zullen deze jongens voortaan wel laten na het lesje van de oude heer.

• Dit is het vliegtuig waarmee de selectie van Argentinië rondreist. Uiteraard ontbreekt de beeltenis van Messi niet op de Boeing 737-700.

• Arsenal-aanvaller Lukas Podolski stond al op jonge leeftijd in de schijnwerpers. Hierboven poseert een jonge Podolski voor een chocolademerk. En dat de Duitse voetballers als filmsterren worden gezien blijkt ook uit een spotje van Thomas Müller. De aanvaller middenvelder van Bayern München waant zich een ware actieheld tijdens een promotievideo voor een Duits schoenenmerk.

• Alsof ze nog niet genoeg kwaliteit hadden in Spanje... In een nieuw boek verklapt Barcelona-superster Lionel Messi dat hij in het verleden benaderd is om voor het Spaanse nationale team uit te gaan komen. Al op jonge leeftijd verliet de Argentijn zijn thuisland, om in de jeugdopleiding van Barcelona te gaan spelen. Nadat men in Spanje lucht kreeg van het geweldige talent van de aanvaller, werd er bij hem informeel geïnformeerd. 'Er werd gevraagd of ik voor Spanje wilde spelen, maar ik heb altijd gezegd dat ik alleen voor mijn thuisland wilde spelen. Ik hou van Argentinië en dit zijn de enige kleuren die ik wil dragen.'

• Schitterende beelden van de Engelse BBC. In aanloop naar het aankomende WK wilden ze het gastland Brazilië eens nader bekijken. Figuurlijk dan, want om het Zuid-Amerikaanse land in beeld te brengen, besloten ze om een zogenaamde hexacopter in te zetten: een vliegende camera. En dat leverde dus prachtige plaatjes op.

• Voor de Belgische spelers die zondag tijdens Zweden-België niet in actie kwamen, werd het toch nog een latertje. Zij moesten van bondscoach Marc Wilmots namelijk na afloop van het duel (2-0 winst voor De Rode Duivels) een training afwerken in het stadion in Solna. Een training die ze nog wel eventjes zal bijblijven. Niet vanwege de fraaie goals, flitsende positiespelletjes of fantastische oefenstof, maar omdat er een fan het veld opstormde en de late training probeerde te verstoren. De supporter rende even over het veld, maar kon door stewards uiteindelijk getackeld worden, vlakbij een verbaasd toekijkende Marouane Fellaini.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.