Kekke strandkleding Feyenoord, Sterling een van de beste

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kekke strandkleding Feyenoord, Sterling een van de beste

• Over het strand banjeren in kekke Feyenoord-kleding, wie wil dat nou niet? Bij de Rotterdammers is sinds vrijdag een heuse strandcollectie verkrijgbaar. Zou Graziano Pellè er voor zijn komst naar Feyenoord ook zo bij hebben gelegen, toen de zoon van Ronald Koeman hem daar trof?

'Zijn prestaties dit seizoen waren sensationeel. Hij zit bij de selectie omdat hij het heeft verdiend. Sterling heeft bewezen niet alleen de een van de beste spelers in Engeland te zijn, maar van heel Europa.'
Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard is vol lof over de negentienjarige Raheem Sterling. De twee zitten in de voorlopige WK-selectie van Roy Hodgson, bondscoach van het Engelse nationale elftal. (Talksport)

• De All Stars van Ajax zijn het Masters-toernooi van de Hong Kong Soccer Sevens goed begonnen. Het won met 2-0 van Hong Kong FC Veterans. Gerald Sibon en Kenneth Perez waren verantwoordelijk voor de treffers.

Zaterdagavond is het zover: dan staat Real Madrid tegenover stadgenoot Atlético Madrid in de finale van de Champions League. Kun je niet wachten tot 20.45 uur, check dan vooral bovenstaande compilatie van het voorbije CL-seizoen.

'Zelfs als de Verenigde Staten konden beschikken over Lionel Messi zouden ze het lastig krijgen in deze poule.'
• LA Galaxy-aanvaller Robbie Keane verwacht geen wonderen van Amerika op het WK. De Ier rekent op felle tegenstand van Duitsland, Portugal en Ghana in de Groep G. (TMZ Sports)

Pavel Golyshev heeft het beste van dit seizoen bewaard voor het laatst. In bovenstaande video speelt hij met een schitterende hakbal teamgenoot Evgeni Bashkirov vrij, wat de openingstreffer opleverde. Veel hielp het zijn club Tom Tomsk niet, want de laagvlieger degradeerde ondanks het fraaie doelpunt naar het tweede niveau.

Voetballers staan misschien bekend als geldwolven, maar dat lijkt niet op te gaan voor Cristiano Ronaldo. De Portugees kan een bonus van bijna een miljoen euro tegemoet zien als Real Madrid de Champions League wint, maar hij vertrouwde de fysiotherapeuten toe dat de prijs voor hem belangrijker was dan het geld. Op de suggestie om het geld dan maar aan de fysio’s te geven, reageerde Ronaldo positief. Hij beloofde de volledige staf een auto en als er geld overblijft doneert hij dat aan de Messengers of Peace. (The Sun)

Wielrenners geven niet zo hoog op van de mentaliteit van profvoetballers, zo blijkt maar weer uit deze foto die rondgaat over het internet. Boven is Neymar te zien die zich aanstelt na een overtreding, terwijl op de onderste foto Adriano Malori doorfietst na een zware val in de Ronde van Italië. Etapewinnaar Marco Canola deelde de foto met zijn volgers op Twitter.

'Manchester United? Ik speel liever Champions League met Dnjepr.'
Yevhen Konoplyanka werd de afgelopen weken gelinkt aan Manchester United, maar daar voelt de aanvaller uit Oekraïne weinig voor. United speelt namelijk geen Europees voetbal komend seizoen, terwijl zijn huidige club Dnjepr Dnjepropetrovsk in het kampioenenbal gaat uitkomen. Liverpool heeft ook interesse in de vleugelspeler en zijn uitspraken over de aartsrivaal zullen hem alleen maar aantrekkelijker maken. (Sport Express)

• Bondscoach Louis van Gaal dacht besloten te kunnen trainen in Portugal, maar dan heeft hij buiten de creativiteit van de geïnteresseerde supporters en journalisten gedacht.

Rob Allbeury heeft een bijzondere hobby. De 46-jarige Engelsman is kapper van beroep en coachte nog nooit een elftal, maar solliciteerde de afgelopen vijftien jaar bij maar liefst honderd verschillende profclubs. Dat Manchester United Louis van Gaal boven hem verkoos als nieuwe manager kwam voor Allbeury als een flinke teleurstelling. (East Grinstead Courier & Observer)

Bekijk wekelijks prachtige fotoseries op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.