Podolski gooit verslaggever in zwembad, Koffie scoort

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Podolski gooit verslaggever in zwembad, Koffie scoort

• Arsenal-aanvaller Lukas Podolski houdt wel van een grapje en daar was dit keer een journalist het slachtoffer van. Podolski tilde Christian Falk (Bild) op en gooide hem in het zwembad. Gelukkig voor de 28-jarige Duitser kon de verslaggever ook lachen om zijn grollen, zoals te zien in bovenstaande video.

• FC Den Bosch is blij dat Anthony Lurling terugkeert op het oude nest. Dat lieten de fans ook blijken door het huis van de buitenspeler te versieren, zoals te zien op bovenstaande foto.

• Bijna overal liggen de competities stil in verband met het WK, maar in de Verenigde Staten voetballen ze gewoon door. Dat levert ook mooie doelpunten op, zoals dit juweeltje in bovenstaande video van Gershon Koffie.

Kevin Grosskreutz begint een bedenkelijke reputatie te krijgen. Onlangs kwam hij al in het nieuws toen hij in het nachtleven een broodje kebab in het gezicht gooide van een supporter van 1. FC Köln. Nu heeft de speler van Borussia Dortmund zich opnieuw misdragen. Na afloop van de bekerfinale arriveerde hij rond zes uur in de morgen in het hotel. Grosskreutz moest op dat moment nodig urineren en besloot dat gewoon in de lobby te doen, tot ergernis van een andere hotelgast. Bondscoach Joachim Löw heeft de international aangesproken op zijn gedrag. (Bild)

Carlo Ancelotti hoopte na het winnen van zijn derde Europa Cup als trainer rustig een persconferentie te kunnen houden, maar zijn spelers dachten daar duidelijk anders over. De ervaren Italiaan besloot vervolgens gezellig mee te doen en sloeg net als zijn spelers vrolijk op de tafel, zoals te zien in bovenstaand filmpje.

Paul Verhaegh beleefde zaterdag een dag van uitersten. Hij moest ‘s middags de training geblesseerd verlaten, maar hij voorspelde wel de juiste uitslag van de Champions League-finale en ging daardoor met de pot naar huis. Vervolgens kwam er ook op blessurefront goed nieuws voor Verhaegh: hij kan waarschijnlijk snel weer aansluiten bij de selectie. (De Telegraaf)

• Een fan van landskampioen Manchester City komt in bovenstaand filmpje Phil Neville - afgelopen seizoen assistent van de ontslagen Manchester United-manager David Moyes - tegen. Neville had daar duidelijk minder plezier in dan de supporter.

Bekijk wekelijks prachtige fotoseries op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.