Balotelli gaat Italië verrassen, Diks op speciaal dieet

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Balotelli gaat Italië verrassen, Diks op speciaal dieet

'Balotelli zal AC Milan, de Serie A en de nationale ploeg veel geven.'
• Zaakwaarnemer Mino Raiola verwacht dat Mario Balotelli snel weer fit is en sterker terugkomt dan ooit, voorspelt hij in Italiaanse media.

'Bayern München zal boos zijn. Wij waren de eersten die ze echt uitdaagden en versloegen.'
Per Mertesacker blikt vooruit op de clash tussen Bayern en Arsenal, die woensdagavond wordt gespeeld in de Champions League.

'We volgen samen een soort dieet. Ik let heel erg op mijn voeding, eet veel eieren en rijst. Alleen na de wedstrijd gun ik mezelf soms een vette hap.'
• Vitesse-verdediger Kevin Diks onthult in De Telegraaf het geheim van zijn goede prestaties. Samen met aanvoerder Guram Kashia volgt hij een speciaal dieet om wekelijks zo fit mogelijk aan de aftrap te verschijnen.

• In Keulen hebben ze de creativiteit de vrije loop gelaten rond de carnavalstenues van aankomend jaar. De tenues van de plaatselijke 1. FC Köln welteverstaan.

'Dit is een grap.'
• Manchester City moet zich verantwoorden voor het gefluit van supporters door de Champions League-hymne. De fans doen dit omdat de club in hun ogen meerdere keren gedupeerd is door de UEFA. Aanvoerder Vincent Kompany kan niet geloven dat zijn club hiervoor nu op 19 november op het matje moet komen, terwijl er volgens hem weinig wordt gedaan aan veel zwaardere vergrijpen als racistische spreekkoren. (Manchester Evening News)

'Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik blij was met het roulatiesysteem.'
Claudio Bravo is de eerste keeper van Barcelona, maar in beker- en Champions League-duels mag de Duitser Marc-André ter Stegen het doel van de Catalanen verdedigen. Van de Chileen hoeft dat rouleren dus niet zo, vertelt hij in gesprek met Esport3.

Didier Drogba maakte in de slotfase van het duel van Montreal Impact met Columbus Crew (2-1) een merkwaardige overtreding op keeper Steve Clark…

Drogba's actie zorgde na afloop voor een ware storm op de sociale media, onder de noemer #DrogbaLegLock werden er heel wat plaatjes gedeeld.

Aston Villa stelde maandag Rémi Garde aan als manager. Een nieuwe naam in Engeland als trainer, dus zelfs bij de club zelf moeten ze nog even wennen aan de schrijfwijze…

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.