Italië

Internazionale - Napoli

Inter's reeks van tien opeenvolgende overwinningen in de Serie A is geëindigd in de thuiswedstrijd tegen Napoli. De wedstrijd van zondag in het Stadio Giuseppe Meazza eindigde in 1-1. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Matteo Darmian scoorde, op aangeven van Alessandro Bastoni. Met nog negen minuten op de klok maakte Juan Guilherme Nunes Jesus gelijk voor Napoli. In de laatste vijf wedstrijden heeft Inter vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Napoli twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Inter dit seizoen. Denzel Dumfries werd in de 79e minuut in het veld gebracht voor Inter. Inter staat na deze wedstrijd met 76 punten eerste, terwijl Napoli de nummer 7 is met 45 punten. De volgende speeldag speelt Inter op maandag 1 april om 20.45 uur in eigen huis tegen Empoli. Napoli ontvangt zaterdag 30 maart om 12.30 uur Atalanta.