Italië

Bologna - Internazionale

Inter heeft 1-0 gewonnen in de uitwedstrijd van Bologna. Het resultaat betekent dat koploper van de competitie Inter hun tiende overwinningen achter elkaar pakten in de Serie A, terwijl Bologna’s zes winnende reeks werd tot een einde gebracht. In de 37ste minuut nam Inter de leiding via Yann Bisseck, met een assist van Alessandro Bastoni. Voor de wedstrijd van zaterdag was Bologna al zeven duels ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bologna vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Inter vijf overwinningen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Bologna dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Inter met één doelpunt verschil. Joshua Zirkzee bij Bologna in de 79ste minuut gewisseld, Davy Klaassen werd in de 80e minuut in het veld gebracht en kreeg één gele kaart voor Inter en Denzel Dumfries werd bij de rust in het veld gebracht. Sam Beukema (Bologna) speelde het hele duel. Bologna staat op de vierde positie met 51 punten. Inter staat nog steeds aan de leiding met 75 punten. In de volgende wedstrijd speelt Bologna op vrijdag 15 maart om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Empoli. Inter ontvangt zondag 17 maart om 20.45 uur Napoli.