Frankrijk

Stade Reims - FC Metz

Reims heeft een goede zaak gedaan in de wedstrijd tegen Metz zondag in het Stade Auguste-Delaune. De Ligue 1-wedstrijd eindigde na een ruststand van 1-1 in 2-1. Diakité opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Reda Khadra. Metz maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Arthur Atta scoorde, met een assist van Cheikh Sabaly, in de 14de minuut. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Ito maakte het beslissende doelpunt na een assist van Khadra, in de 79ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Reims twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Metz twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Reims dit seizoen. Op zaterdag 30 maart om 21.00 uur speelt Reims bij Lyon in het Groupama Stadium.