Frankrijk

Paris Saint-Germain - Stade Reims

PSG en Reims hebben zondag de buit gedeeld in de Ligue 1. De wedstrijd eindigde in 2-2. De score werd na 6 minuten geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Marshall Munetsi, met een assist van Oumar Diakité. PSG scoorde na 17 minuten en zette zo de score op 1-1. Gonçalo Matias Ramos bracht in de 19de minuut PSG op voorsprong. De uitploeg maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Diakité scoorde, met een assist van Emmanuel Agbadou. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 2-2. Dit resultaat was voor PSG de twintigste ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft PSG twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Reims één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van PSG dit seizoen. Op dit moment heeft PSG 56 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Reims met 35 punten op de negende positie staat. De volgende wedstrijd van PSG is op zondag 17 maart om 20.45 uur uit tegen Montpellier in het Stade de la Mosson-Mondial 98. Reims speelt op dezelfde dag om 15.00 uur thuis tegen Metz in het Stade Auguste-Delaune.