Turkije

Beşiktaş - Antalyaspor

Antalyaspor heeft zaterdag de uitwedstrijd in de Süper Lig tegen Beşiktaş met 2-1 gewonnen. Uitteam Antalyaspor heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 2-0. Ondanks een sterke comeback van Beşiktaş in de tweede helft hield Antalyaspor stand. Bünyamin Balci opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Ramzi Safouri. Adam Buksa bracht in de 38ste minuut Antalyaspor op 2-0. Direct na de rust verkleinde Ernest Muçi de achterstand voor Beşiktaş. In de laatste vijf wedstrijden heeft Beşiktaş twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Antalyaspor twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Beşiktaş dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Antalyaspor met één doelpunt verschil. Beşiktaş staat na deze wedstrijd met 46 punten op de vierde positie, terwijl Antalyaspor op de zevende positie staat met 41 punten. In de volgende wedstrijd, op woensdag 3 april om 2.00 uur, speelt Beşiktaş bij İstanbul Başakşehir. Antalyaspor speelt dan thuis tegen Ankaragücü in het Corendon Airlines Park.