Turkije

Ankaragücü - İstanbul Başakşehir

Ankaragücü heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Süper Lig. Na zeven wedstrijden op rij zonder zege, is de ploeg weer op de goede weg dankzij een 1-2 thuiszege op İstanbul Başakşehir. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Tolga Cigerci scoorde en zo Ankaragücü op voorsprong bracht. Ali Sowe vergrootte in de 67ste minuut de marge voor Ankaragücü. João Vitor Brandão Figueiredo milderde de achterstand van İstanbul Başakşehir na een assist van Dimitris Pelkas, in de 80ste minuut. Maar İstanbul Başakşehir was niet in staat om meer te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Ankaragücü één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl İstanbul Başakşehir drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Ankaragücü dit seizoen. De nederlaag was ook voor İstanbul Başakşehir de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Ankaragücü staat na deze wedstrijd op de veertiende plek met 33 punten, terwijl İstanbul Başakşehir op de zesde positie staat met 42 punten. Ankaragücü speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Antalyaspor in het Corendon Airlines Park, İstanbul Başakşehir treft Beşiktaş in de thuiswedstrijd in het Başakşehir Fatih Terim Stadyumu. Beide wedstrijden worden gespeeld op woensdag 3 april om 2.00 uur.