Spanje

Real Madrid - Real Mallorca

Real Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen Mallorca in de Primera División woensdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Rüdiger. Het duurde tot de 78ste minuut voordat Antonio Rüdiger, met een assist van Luka Modric, Real Madrid op voorsprong bracht. Voor Real Madrid was het de dertiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Madrid vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Mallorca twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Real Madrid dit seizoen. De nederlaag was ook voor Mallorca de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Real Madrid staat na deze wedstrijd met 48 punten eerste, terwijl Mallorca de nummer 14 is met 18 punten. De volgende speeldag speelt Real Madrid op zondag 21 januari om 16.15 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Almería. Mallorca ontvangt zaterdag 13 januari om 16.15 uur Celta Vigo.