Engeland

Fulham - Chelsea

0 - 2
Expected goals1.1 - 1.7

Chelsea heeft de uitwedstrijd tegen Fulham in de Premier League maandag met 2-0 gewonnen. Broja en Mykhailo Mudryk zorgden beiden voor een doelpunt. Chelsea opende de score in de achttiende minuut na een doelpunt van Mudryk, op aangeven van Levi Colwill. Broja bracht in de 19de minuut Chelsea op 2-0. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op met een 2-0 winst voor Chelsea. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fulham één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Chelsea twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Ian Maatsen werd bij de rust in het veld gebracht voor Chelsea. Dit betekent dat Fulham op de dertiende positie staat met 8 punten en dat Chelsea de nummer 11 is met 8 punten. In de volgende wedstrijd speelt Fulham thuis tegen Sheffield United op zaterdag 7 oktober om 16.00 uur op Craven Cottage. Chelsea speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen Burnley op Turf Moor.