Chelsea-aanvaller van honderd miljoen scoort na 261 dagen eindelijk

Reacties

Mykhailo Mudryk is bij Chelsea van de nul af. In de West-Londense buurtclash maakte de peperdure Oekraïense aanvaller na bijna negen maanden eindelijk zijn eerste doelpunt in Londense dienst.

Chelsea-aanvaller van honderd miljoen scoort na 261 dagen eindelijk
© Pro Shots
Fulham
Fulham
0 - 2
Chelsea
Chelsea

Levi Colwill stond aan de basis van het openingsdoelpunt op Craven Cottage. Mudryk werd door hem ingespeeld vanaf de linkerkant, hij nam de bal uitstekend aan en schoot hem vervolgens knap langs doelman Bernd Leno. De luxe voor manager Mauricio Pochettino werd na een minuut gelijk nog groter, Armando Broja (ex-Vitesse) maakte 0-2 voor The Blues. Ook Broja had al een poos niet gescoord, sinds oktober 2022, al had dat ook veel te maken met een zware blessure.

Mudryk stond sinds zijn komst halverwege januari ongewild symbool voor het rampzalige transferbeleid op Stamford Bridge. De aanwinst van Shakhtar Donetsk kostte honderd miljoen euro, maar was geen schim van de speler die zich in Oekraïense dienst in de kijker speelde bij een scala aan Europese topclubs.

Het vertrouwen van de pijlsnelle vleugelspeler was zelfs zo broos geworden dat manager Pochettino hem moest aansporen om op de training nog latje trap tegen hem te spelen, omdat de Argentijnse oefenmeester zijn pupil dag na dag versloeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.