FC Emmen - VVV-Venlo

In de Eerste Divisie is VVV uit tegen FC Emmen voor rust op voorsprong gekomen, maar moest in de tweede helft de gelijkmaker incasseren. Het duel eindigde in 2-2. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Patrick Brouwer in de 13de minuut, met een assist van Mike te Wierik. Soulyman Allouch bracht in de negentiende minuut VVV op gelijke hoogte, op aangeven van Roel Janssen. De uitploeg kwam op voorsprong toen Allouch nog een keer scoorde, op aangeven van Levi Smans, in de 33e minuut. Piotr Parzyszek maakte gelijk namens FC Emmen in de 71ste minuut na een assist van Ben Scholte. Op vrijdag 25 augustus om 20.00 uur speelt VVV een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht in het Covebo Stadion.