Italië

Lecce - Bologna

Bologna heeft het moeilijk gehad in de wedstrijd tegen Lecce in het Stadio Comunale Via del Mare in de Serie A. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. De uitploeg keert het tij echter in de tweede helft en wint het duel alsnog met 3-2. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Lameck Banda scoorde na 17 minuten, met een assist van Gabriel Tadeu Strefezza Rebelato. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Marko Arnautovic gelijk voor Bologna met een assist van Musa Barrow. Met nog nog negen minuten te spelen scoorde Joshua Zirkzee en kwam op voorsprong voor Bologna, op aangeven van Niklas Pyyhtia. De gelijkmaker werd gemaakt toen Remi Oudin het doel vond voor Lecce, op aangeven van Youssef Maleh. Bologna doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Lewis Ferguson het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Nikola Moro, in de 96ste minuut. Lecce heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Bologna twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de achtste overwinning van Bologna met één doelpunt verschil. Joshua Zirkzee werd in de 74e minuut in het veld gebracht en scoorde één doelpuntkreeg één gele kaart voor Bologna.