Italië

Bologna - Napoli

Bologna had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Napoli in de wedstrijd in de Serie A gehad, maar in de tweede helft kwam Bologna goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in 2-2. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Victor Osimhen scoorde in de 14de minuut. Osimhen scoorde nog een keer in de 54ste minuut, met een assist van Bartosz Bereszynski. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lewis Ferguson namens Bologna. Met nog zes minuten te spelen maakte Lorenzo De Silvestri gelijk voor Bologna, op aangeven van Nicola Sansone. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bologna één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Napoli twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het twaalfde gelijkspel van Bologna dit seizoen. Joshua Zirkzee werd in de 60e minuut in het veld gebracht voor Bologna. Jerdy Schouten (Bologna) speelden de hele wedstrijd. Bologna speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Lecce op zondag 4 juni om 2.00 uur in het Stadio Comunale Via del Mare. Napoli speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Sampdoria in het Stadio Diego Armando Maradona.