Frankrijk

AC Ajaccio - Olympique Marseille

Ajaccio heeft de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille in de Ligue 1 zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Vidal. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog twee minuten te spelen, scoorde Clément Vidal voor Ajaccio. Ajaccio heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Olympique Marseille één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Ajaccio dit seizoen. De nederlaag was ook voor Olympique Marseille de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. Het resultaat in de finale houdt in dat Ajaccio eindigde in een achttiende stand op de ranglijst en Olympique Marseille kwam op een derde plaats.