Frankrijk

Olympique Marseille - Stade Brest

De eerste helft van de wedstrijd in de Ligue 1 tussen Brest en Olympique Marseille is zaterdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg Brest het duel naar zich toe: 1-2. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Hugo Magnetti scoorde, op aangeven van Pierre Lees-Melou, en zo Brest op voorsprong bracht. Chancel Mbemba maakte gelijk voor Olympique Marseille in de 75ste minuut met een assist van Jordan Veretout. Met nog negen minuten te spelen maakte Mahdi Camara het beslissende doelpunt voor Brest, met een assist van Lees-Melou. In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympique Marseille twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Brest vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Olympique Marseille dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Brest met één doelpunt verschil. . Marco Bizot (Brest) speelde de hele wedstrijd. Met nog één ronde voor de boeg staat Olympique Marseille op de derde plaats op de ranglijst terwijl Brest de veertiende plaats bezet. Ajaccio is de volgende tegenstander voor Olympique Marseille in de uitwedstrijd. Brest speelt een thuiswedstrijd tegen Rennes in het Stade Francis-Le Blé. Beide wedstrijden worden op zaterdag 3 juni om 21.00 uur gespeeld.