Duitsland

SC Freiburg - RB Leipzig

0 - 1
Expected goals0.4 - 2

RB Leipzig heeft de uitwedstrijd tegen Freiburg in de Bundesliga zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Kampl. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 73ste minuut voordat Kevin Kampl RB Leipzig op voorsprong bracht. In de vijf laatste wedstrijden heeft Freiburg drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl RB Leipzig vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Freiburg dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van RB Leipzig met één doelpunt verschil. . Mark Flekken (Freiburg) speelde de hele wedstrijd. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Freiburg op de vijfde plaats op de ranglijst terwijl RB Leipzig de derde plaats inneemt. De volgende speeldag speelt Freiburg op zaterdag 13 mei om 15.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Union Berlin. RB Leipzig ontvangt zondag 14 mei om 17.30 uur Werder Bremen.