Europa

Union Sint-Gillis - Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen heeft donderdag in de UEFA Europa League Quarter-finals een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Union Saint-Gilloise te winnen met 4-1. De uitploeg leidde bij rust met 2-0. Moussa Diaby opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde. Mitchel Bakker bracht in de 37ste minuut Bayer Leverkusen op 2-0, met een assist van Adam Hlozek. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jeremie Frimpong en vergrootte de voorsprong met een assist van Bakker. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Casper Terho namens Union Saint-Gilloise met een assist van Loïc Lapoussin. Maar Union Saint-Gilloise was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Hlozek diepte de voorsprong van Bayer Leverkusen uit in de 79ste minuut. Jeremie Frimpong scoorde één goalwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 71e minuut voor Bayer Leverkusen en Mitchel Bakker speelde de hele wedstrijd en scoorde één doelpunt. Bart Nieuwkoop (Union Saint-Gilloise) speelden de hele wedstrijd.