Europa

Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis

Official partner

Bayer Leverkusen heeft er alleen een 1-1 gelijkspel uit kunnen slepen in het thuisduel tegen Union Saint-Gilloise in de eerste wedstrijd van de UEFA Europa League Quarter-finals. Dit laat het team achter met een moeilijke opgave tegen in het BayArena op donderdag 20 april om 21.00 uur. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Victor Boniface zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Teddy Teuma, en Union Saint-Gilloise op voorsprong bracht. Met nog acht minuten te spelen maakte Florian Wirtz gelijk voor Bayer Leverkusen, met een assist van Sardar Azmoun. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1. . Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) en Bart Nieuwkoop (Union Saint-Gilloise) speelden de hele wedstrijd.

Bayer Leverkusen en Union Sint-Gillis hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.