Engeland

Leeds United - Nottingham Forest

De wedstrijd in het Elland Road tussen Leeds United en Nottingham Forest is in 2-1 geëindigd, waardoor Nottm Forest voor de achtste keer op rij niet wist te winnen in de Premier League. De score werd na 12 minuten geopend door het bezoekende team via Orel Mangala, met een assist van Emmanuel Dennis. Jack Harrison bracht in de 20ste minuut Leeds United op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Luis Sinisterra Leeds United een voorsprong. In de vijf laatste wedstrijden heeft Leeds United twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Nottingham Forest twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Leeds United dit seizoen. De nederlaag was ook voor Nottingham Forest de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Crysencio Summerville werd in de 74e minuut in het veld gebracht en kreeg één gele kaart voor Leeds United. Pascal Struijk (Leeds United) speelden de hele wedstrijd. Leeds United staat na deze wedstrijd op de dertiende plaats met 29 punten, terwijl Nottingham Forest op de zeventiende positie staat met 27 punten. In de volgende wedstrijd speelt Leeds United op zondag 9 april om 15.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Crystal Palace. Nottingham Forest speelt zaterdag 8 april om 16.00 uur uit tegen Aston Villa.