Engeland

Wolverhampton Wanderers - Leeds United

Leeds United heeft zaterdag in de Premier League een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Wolverhampton Wanderers te winnen met 4-2. De uitploeg leidde bij rust met 1-0.

Voor Wolverhampton Wanderers werden 2 spelers van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 9 spelers.

Het bezoekende team startte goed en nam na 6 minuten de leiding na een doelpunt van Jack Harrison, op aangeven van Wilfried Gnonto.

Direct na de rust vergrootte Luke Ayling de voorsprong van Leeds United.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Rasmus Kristensen en vergrootte de marge.

Jonathan Castro Otto verkleinde de achterstand voor Wolverhampton Wanderers in de 65ste minuut.

Wolverhampton Wanderers deed de tegenstander nogmaals pijn in de 73ste minuut van de wedstrijd toen Matheus Santos Carneiro Da Cunha scoorde, maar Wolverhampton Wanderers was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

Wolverhampton Wanderers moest verder met tien man nadat Castro Otto in de 84ste minuut rood kreeg.

De uiteindelijke 4-2 voor Leeds United werd gemaakt door Rodrigo Moreno Machado, op aangeven van Crysencio Summerville.

In de 100ste minuut moest Wolverhampton Wanderers verder met een man minder toen Matheus Luiz Nunes van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Wolverhampton Wanderers heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Leeds United twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Pascal Struijk werd in de 81e minuut in het veld gebracht voor Leeds United en Crysencio Summerville werd in de 81e minuut in het veld gebracht.

Wolverhampton Wanderers heeft 27 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Leeds United met 26 punten de veertiende plaats inneemt. Leeds United heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Wolverhampton Wanderers

Nottingham Forest is de volgende tegenstander voor Wolverhampton Wanderers in de uitwedstrijd. Leeds United speelt een uitwedstrijd tegen Arsenal in het Emirates Stadium. Beide wedstrijden worden op zaterdag 1 april om 16.00 uur gespeeld.