Engeland

Southampton - Brentford

0 - 2
Expected goals0.5 - 1.9

Brentford heeft de uitwedstrijd tegen Southampton in de Premier League woensdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Toney en Yoane Wissa. Brentford nam in de 32ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Toney.

Brentford nam de leiding in de 32ste minuut via Toney, op aangeven van Christian Nørgaard.

De uiteindelijke 2-0 voor Brentford werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Wissa, met een assist van Toney.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Southampton twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Brentford twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

Southampton staat na deze wedstrijd met 22 punten nog steeds laatste, terwijl Brentford de nummer 8 is met 41 punten. Brentford heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Southampton

Southampton speelt op 18 maart om 16.00 uur een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur in het St. Mary's Stadium. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Brentford tegen Leicester City in het Gtech Community Stadium op het programma.