Duitsland

Hertha BSC - Union Berlin

Union Berlin heeft de uitwedstrijd tegen Hertha BSC in de Bundesliga zaterdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Doekhi en Paul Seguin. Union Berlin nam in de 44ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Doekhi.

Net voor de rust toen Doekhi scoorde, met een assist van Christopher Trimmel, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1.

Seguin vergrootte in de 67ste minuut de voorsprong voor Union Berlin. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-2.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Hertha BSC één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Union Berlin drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Jean-Paul Boëtius werd uit de wedstrijd gewisseld in de 69e minuut voor Hertha BSC.

Op dit moment heeft Hertha BSC 14 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Union Berlin met 36 punten op de tweede positie staat.

Hertha BSC speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Eintracht Frankfurt op zaterdag 4 februari om 15.30 uur in het Deutsche Bank Park. Union Berlin speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Mainz 05 in het Stadion An der Alten Försterei.