Spakenburg - HFC

Een goal van Van der Linden bleek genoeg voor Spakenburg om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC in de Tweede Divisie. Spakenburg kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. In de 39ste minuut nam Spakenburg de leiding via Floris van der Linden, op aangeven van Luuk Admiraal. In de 92ste minuut moest Spakenburg verder met een man minder toen Robin Eindhoven van het veld werd gestuurd met een rode kaart. In de vijf laatste wedstrijden heeft Spakenburg drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Koninklijke HFC één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Spakenburg dit seizoen. De nederlaag was ook voor Koninklijke HFC de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd van Spakenburg is op zaterdag 21 januari om 15.00 uur uit tegen Sparta Rotterdam II op Sportpark Dijkpolder. Koninklijke HFC speelt op dezelfde dag om 15.30 uur thuis tegen Volendam II op Sportpark Spanjaardslaan.