Spakenburg - Katwijk

Spakenburg heeft de thuiswedstrijd tegen Katwijk gewonnen. Spakenburg nam in de eerste helft een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. De uitploeg kwam niet verder dan een enkel doelpunt: 2-1.

Na een half uur nam Spakenburg de leiding, toen Luuk Admiraal scoorde, op aangeven van Wimilio Vink.

Vink bracht in de 39ste minuut Spakenburg op 2-0.

Direct na de rust verkleinde Tim Freriks de achterstand voor Katwijk.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Spakenburg twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Katwijk twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Spakenburg dit seizoen. De nederlaag was ook voor Katwijk de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Beide teams spelen op zaterdag 10 december hun volgende competitiewedstrijd. Spakenburg zal om 15.00 uur in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg) thuis tegen Koninklijke HFC spelen. Katwijk neemt het om 14.00 uur uit op tegen Volendam II in het Kras Stadion.